За нас

5

 

Ива Атанасова по професия е журналист. Повече от 10 години тя работи в едни от най-утвърдените телевизии у нас. Телевизионната й кариера започва на 20 години в риалити формата по bTV „Красавицата и отличникът“ и „Вот на доверие“. За пръв път става водеща във вече несъществуващата телевизия „7 дни“ на предаването „ВИП“. Продължава кариерата си в ТВ7 като репортер във „Фешън Вирус“. След година се мести в Нова телевизия като водеща на играта „Трезор“. Междувременно води интернет предаването „Неудобно“ в hotnews.bg. По-късно Ива става репортер на предаването „Преди обед“ в bTV. Там тя е и стилист. Кариерата й продължава в „Нова телевизия“ в играта „Магнитико“ и като репортер в предаването „Всяка неделя“ на Кеворк Кеворкян. След това се мести в „Усещане за жена“ по ТВ7 при Катерина Евро. По-късно води „Шпионка“ по Фен ТВ.

В момента Ива има рубрика в светското предаване „Папараци (Звезди под прикритие)“.

В годините се занимава и с мода. Има собствена марка тениски с името на агенцията  „LOOKATME“. Презентира последната си колекция на „София ФЕШЪН УИК“, както и в едноименната песе и клип с участието на рапъра Dim4ou.

 IVY feat. DIM4OU – LOOK AT ME

Покрай телевизионната си кариера Ива се запознава с всички светски личности в България. Познава най-добрите фотографи, гримьори, режисьори и коафьори. Работила е над видеоклипове на известни изпълнители, които са се доверявали на нейната най-голяма страст – стайлинга. Именно това я мотивира да направи тази агенция „LOOKATME“, от която могат да се възползват не само известните личности, а и всички онези, които искат да се почувстват специални.