За нас

5

 

Ива Атанасова по професия е журналист. Повече от 10 години тя работи в едни от най-утвърдените телевизии у нас. Телевизионната й кариера започва на 20 години в риалити формата по bTV „Красавицата и отличникът“ и „Вот на доверие“. За пръв път става водеща във вече несъществуващата телевизия „7 дни“ на предаването „ВИП“. Продължава кариерата си в ТВ7 като репортер във „Фешън Вирус“. След година се мести в Нова телевизия като водеща на играта „Трезор“. Междувременно води интернет предаването „Неудобно“ в hotnews.bg. По-късно Ива става репортер на предаването „Преди обед“ в bTV. Там тя е и стилист. Кариерата й продължава в „Нова телевизия“ в играта „Магнитико“ и като репортер в предаването „Всяка неделя“ на Кеворк Кеворкян. След това се мести в „Усещане за жена“ по ТВ7 при Катерина Евро. По-късно води „Шпионка“ по Фен ТВ.

В момента Ива има рубрика в светското предаване „Папараци (Звезди под прикритие)“.

В годините се занимава и с мода. Има собствена марка тениски с името на агенцията  „LOOKATME“. Презентира последната си колекция на „София ФЕШЪН УИК“, както и в едноименната песе и клип с участието на рапъра Dim4ou.

 IVY feat. DIM4OU – LOOK AT ME

Покрай телевизионната си кариера Ива се запознава с всички светски личности в България. Познава най-добрите фотографи, гримьори, режисьори и коафьори. Работила е над видеоклипове на известни изпълнители, които са се доверявали на нейната най-голяма страст – стайлинга. Именно това я мотивира да направи тази агенция „LOOKATME“, от която могат да се възползват не само известните личности, а и всички онези, които искат да се почувстват специални.

Услуги

В света на шоубизнеса, който става все по-динамичен и модерен, нашата Look at Me-Beauty and Styling Agency ще Ви предостави стройна, ефективна и навременна стратегия за вашия цялостен имидж, комуникация и различни събитийни прояви. Ние сме неотлъчно до нашите клиенти, когато формулират и изразяват своите ценности, създават и участват в различни проекти и залагат на новото и различното. Агенцията ни се занимава с цялостната реализация по заснемането на фотосесии, видеоклипове и реклами. Ние измисляме идеите и определената концепция, организираме целия процес по наемането на фотографи, гримьори, коафьори и стайлинг. Работим с най-изявените специалисти в областта на бюти индустрията в България. Нашата агенция облича известни личности за всякакви светски събития, частни партита и церемонии. На Look at Me-Beauty and Styling Agency вече се довериха поп-звездата Михаела Филева, Мисис България Мариана Маринова, фолк дивата Андреа и много други. Консултантите ни ще ви дадат съвети как да изглежда една фотосесия, как да бъдете облечени и да съчетаете по най-добрия начин дрехите с аксесоарите. Екипът ни е готов да ви съдейства и при намирането на конкретни локации за снимки и режисьори при реализирането на клипове. Агенцията може да предложи и модели жени, както и мъже, за реализирането на вашите рекламни кампании, видеоклипове или модни фотосесии. За вашите сватбени тържества или лични партита може да предложим едни от най-добрите фотографи и оператори в страната, а също и монтажисти, които ще ви изговят лични видеа за спомен. Организираме ревюта, предлагаме водещи за събития или ивенти в заведения. Ние работим с най-добрите модни бутици в София, както и с едни от най-известните брандове с представителни магазини. Look at Me-Beauty and Styling Agency гради и вашите мостове към медиите и помага вашите кампании да стигнат до целевата ви аудитория. Предлагаме индивидуални пиар кампании и работим с най-популярните печатни и електронни медии.